Ведра Мебел Плус ®

Латофлекс

 • Латофлексите се изработуваат со следниве димензии :
  140×200
  160×190
  160×200
  180×190
  180×200
  90×190
  90×200
  и вршиме изработка на Латофлекси со ваши димензии.
 • За да се вметне подлогата во веќе постоечката рамка на креветот до 140цм, доволно е на него да има носечки летви на бочните страни.
 • За да се вметнат две подлоги за кревет во веќе постоечката рамка од брачен кревет со широчина преку 140цм, покрај носечките летви на бочните страни, треба да постои и средна со “петта ногарка”.
 • Сите летви за креветите се изработуваат со намалени димензии, 1цм со 4цм пократко од потребните мерки (на пр. доколку нарачате подлога од 90х200, вам ќе Ви биде испорачана 89х196).