SKY

  • Состав: 100% Полиестер
  • Тежина: 450 гр ± 5%
  • Широчина: 145 цм ± 2%
  • Дебелина: 0.8 мм ± 2%
  • Отпорност на триење: 80.000 вртежи

Sky DELFIN

Sky GREY

Sky WINE

Sky EMERALD GREEN

Sky INDIGO

Sky BROWN

Sky BLOOD

Sky KIWI

Sky BLUE

Sky BEIGE 

Боите и декорот прикажани на екрнот се само индикативни и не се дадени во размери. Прикажаните бои можат да отстапат од оригиналните бидејќи нивната нијанса може да зависи од подлогата, опкружувањето, видот и количината на светлина на која се изложени, а првенствено од топлината на боите на вашиот екран. Доколку се двоумите околу некои материјали, Ве замолуваме слободно да не контактирате.