HAWAI

  • Состав: Мешавина од Полиуретан
  • Тежина: 810 гр ±5%
  • Широчина: 140 цм ±2%
  • Дебелина: 1.00 мм ±2%
  • Отпорност на триење: 100.000 вртежи

Hawai WHITE

Hawai CREAM

Hawai CORN

Hawai TERRACOTA

Hawai PACIFIC

Hawai FROG GREEN

Hawai CARAMEL

Hawai MOCCA

Hawai BLACK

Боите и декорот прикажани на екрнот се само индикативни и не се дадени во размери. Прикажаните бои можат да отстапат од оригиналните бидејќи нивната нијанса може да зависи од подлогата, опкружувањето, видот и количината на светлина на која се изложени, а првенствено од топлината на боите на вашиот екран. Доколку се двоумите околу некои материјали, Ве замолуваме слободно да не контактирате.