KING

  • Состав: 92% Полиестер, 8% Полиуретан
  • Тежина: 460 гр ±5%
  • Широчина: 145 цм ±2%
  • Дебелина: 1.4 мм ±2%
  • Отпорност на триење: 60.000 вртежи
  • Oтпорност на светлина: 4
  • Отпорност на остатоци на боја: 5
  • Пилинг: 5

King CREAM

King CAPUCINO

King  BISQUIT

King CACAO

King GREY

Боите и декорот прикажани на екрнот се само индикативни и не се дадени во размери. Прикажаните бои можат да отстапат од оригиналните бидејќи нивната нијанса може да зависи од подлогата, опкружувањето, видот и количината на светлина на која се изложени, а првенствено од топлината на боите на вашиот екран. Доколку се двоумите околу некои материјали, Ве замолуваме слободно да не контактирате.