Ведра Мебел Плус

MOUNTAIN

  • Состав 100% Полиестер / памук позадина
  • Тежина 400 gr
  • Широчина 145 cm ±
  • Дебелина 0,80 mm ±
  • Отпорност на триење 100 000 вртежи ±
  • Запаливост не е огноотпорен
  • Должина на ролна 40+ м

Mountain #1

Mountain #2

Mountain #3

Mountain #4

Боите и декорот прикажани на екрнот се само индикативни и не се дадени во размери. Прикажаните бои можат да отстапат од оригиналните бидејќи нивната нијанса може да зависи од подлогата, опкружувањето, видот и количината на светлина на која се изложени, а првенствено од топлината на боите на вашиот екран. Доколку се двоумите околу некои материјали, Ве замолуваме слободно да не контактирате.

Други Артикли