ART SAFARI

  • Состав: 100% Полиестер
  • Тежина: 550 гр ±5%
  • Широчина: 145 цм ±2%
  • Дебелина: 1.1 мм ±2%
  • Отпорност на триење: 40.000 вртежи

Боите и декорот прикажани на екрнот се само индикативни и не се дадени во размери. Прикажаните бои можат да отстапат од оригиналните бидејќи нивната нијанса може да зависи од подлогата, опкружувањето, видот и количината на светлина на која се изложени, а првенствено од топлината на боите на вашиот екран. Доколку се двоумите околу некои материјали, Ве замолуваме слободно да не контактирате.