TOTEM

  • Состав: 100% Полиестер
  • Тежина: 450 гр ±5%
  • Широчина:  145 цм ±2%
  • Дебелина: 0.9 мм ±2%
  • Отпорност на триење: 100.000 вртежи

Totem GREEN

Totem BORDO

Totem GREY

Totem TERQUISE

Totem LILA

Totem BROWN

Totem BLUE

Totem SUGAR

Totem POWDER

Totem BIEGE

Totem CREAM

Totem STONE

Боите и декорот прикажани на екрнот се само индикативни и не се дадени во размери. Прикажаните бои можат да отстапат од оригиналните бидејќи нивната нијанса може да зависи од подлогата, опкружувањето, видот и количината на светлина на која се изложени, а првенствено од топлината на боите на вашиот екран. Доколку се двоумите околу некои материјали, Ве замолуваме слободно да не контактирате.