Ведра Мебел Плус ®

Еко Кожа ДИЕГО

  • Состав СамиПУ/Полиестерска позадина
  • Тежина 810 gr
  • Широчина 140 cm ±
  • Дебелина 1,00 mm ±
  • Отпорност на триење 100 000 вртежи ±
  • Запаливост не е огноотпорен
  • Должина на ролна 40+ м

DIEGO 152 D.Brown

DIEGO 158 Brown

DIEGO 157 L.Brown

DIEGO 161 Mink

DIEGO 163 Beige

DIEGO 155 Bone

DIEGO 154 White

DIEGO 151 Black

DIEGO 160 Stone

DIEGO 159 Gray

DIEGO 153 Tobacco

DIEGO 162 Red

DIEGO 156 Purple

Боите и декорот прикажани на екрнот се само индикативни и не се дадени во размери. Прикажаните бои можат да отстапат од оригиналните бидејќи нивната нијанса може да зависи од подлогата, опкружувањето, видот и количината на светлина на која се изложени, а првенствено од топлината на боите на вашиот екран. Доколку се двоумите околу некои материјали, Ве замолуваме слободно да не контактирате.