Ведра Мебел Плус ®

Еко Кожа Moonsoft

  • Состав СамиПУ/Полиестерска позадина
  • Тежина 810 gr
  • Широчина 140 cm ±
  • Дебелина 1,00 mm ±
  • Отпорност на триење 100 000 вртежи ±
  • Запаливост не е огноотпорен
  • Должина на ролна 40+ м

MOONSOFT 205 D.Brown

MOONSOFT 202 D.Beige

MOONSOFT 201 Cream

MOONSOFT 203 Gray

MOONSOFT 206 Black

MOONSOFT 204 Red

Боите и декорот прикажани на екрнот се само индикативни и не се дадени во размери. Прикажаните бои можат да отстапат од оригиналните бидејќи нивната нијанса може да зависи од подлогата, опкружувањето, видот и количината на светлина на која се изложени, а првенствено од топлината на боите на вашиот екран. Доколку се двоумите околу некои материјали, Ве замолуваме слободно да не контактирате.

Други Артикли